BESØG OS PÅ MOSEGÅRDEN

BESØG OS PÅ MOSEGÅRDEN

Vi holder løbende åbne arrangementer på gården, og du kan booke os til rundvisning eller oplæg.

Vi elsker at vise vores sted frem og dele vores fortællinger om projektet og om drømmene bag. Vi kommer gerne ud og holder foredrag eller arrangerer rundvisning med oplæg på gården. Derudover holder vi løbende arrangementer hvor alle er inviterede til at komme at opleve gården eller give en hånd med. Hold øje med vores facebook side for at se hvornår næste åbne arrangement finder sted.

Kontakt os

Mosegården Jordbrug

Knabstrupvej 18

4420 Regstrup

mosegaardenjordbrug@riseup.net

Oplæg og rundvisninger

Vores foredrag omhandler vores drømme med Mosegården Jordbrug og vores større visioner for en omstilling til et mere skånsomt og regenerativt landbrug. Vi fortæller om vores rejse med at starte et lille visionært jordbrug op, de hårdtlærte erfaringer, og de mange fantastiske oplevelser der kommer når man kaster sig ud i at gøre drøm til virkelighed.

Vi tilpasser form og indhold efter jeres behov og har erfaringer med oplæg for gymnasier, højskoler, universiteter, foreninger og private. Vores foredrag varer fra én til to timer med plads til spørgsmål. Oplæg på gården med rundvisning varer fra halvanden til tre timer og kan også indeholde forplejning.

Skriv til os, så giver vi et tilbud og finder en form der passer til jeres gruppe.

Bliv frivillig

Vi har i løbet af sæsonen plads til frivillige som er med i jordbruget i nogle måneder af gangen. Som frivillig får du mulighed for at være en del af produktion, du får indsigt i driften af et alsidigt jordbrug og du kan få hjælp og sparring til din videre rejse ud i livet som jordbruger. Muligheden for at være frivillig afhænger af tidspunktet, hvem vi er i jordbruget på det pågældende tidspunkt og dine forventninger til opholdet. Skriv til os hvis du er interesseret, så finder vi ud af, om vi er det rigtige sted for dig.